Ludo slavlje Senegalca

Koliko Mane voli Liverpool najbolji govori njegova reakcija nakon gola protiv Evertona

Admin Čaušević

Sadio Mane je jedan od najboljih igrača svijeta, zbog svoje skromnosti i ponašanja omiljen je među saigračima i tip fudbaler kojeg bi svaki trener poželio u svom timu. 

Mane već nekoliko godina s dosta uspjeha nastupa za Liverpool i evidentno je veoma privržen i vezan za klub s Anfield Roada.

Redsi su izborili plasman u 4. rundu FA kup nakon što su s minimalnih 1:0 pobijedili gradskog rivala Everton. Gol odluke 20-ak minuta prije kraja postigao je mladi Curtis Jones.

Kakva atmosfera vlada u ekipi Liverpoola najbolje govori reakcija Manea nakon što je lopte završila iza leđa Jordana Pickforda.

Sjajni Senegalac se zagrijavao pored aut linije, a kada je lopta završila u mreži počeo se radovati kao da je on strijelac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.