Dembele izazvao bijes navijača Barce: Lajkao montiranu fotografiju i to s najbolnijeg meča

Najavio odlazak?

Dembele izazvao bijes navijača Barce: Lajkao montiranu fotografiju i to s najbolnijeg meča

E. Čaušević

Ousmane Dembele ove sezone ima velikih problema s povredama jer je uspio odigrati svega pet utakmica.

Francuski fudbaler bi se na teren trebao vratiti narednog mjeseca, ali više nije tajna da su u Barceloni itekako nezadovoljni njegovim igrama. Katalonci su za njega uložili čak 140 miliona eura, no Dembele to još uvijek nije uspio opravdati.

Sve više se špekuliše o tome da u Barceloni više nemaju strpljenja s njim i da će na ljeto učiniti sve kako bi ga prodali. Čini se da i Dembele želi otići jer nije očekivao da će mu u Barceloni biti tako teško da se dokaže.

Francuz je jučer dodatno uzdrmao strasti lajakom na Instagramu. Naime, on je lajkao fotografiju na kojoj on nosi dres Liverpoola što je izazvalo razne komentare.

Mnogi vjeruju da je Dembele pokazao želju da karijeru nastavi u engleskom klubu, a da li se tu zaista nešto dešava ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijačima Barce se nije svidjelo baš što je lajkao fotografiju koja je montaža s bolnog poraza za njih protiv Liverpoola u polufinalu Lige prvaka kada su Katalonci šokantno ispali.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi