Adama Traore u januaru mijenja klub, a Wolverhampton će zaraditi bogatstvo?

Na meti vodećih klubova

Adama Traore u januaru mijenja klub, a Wolverhampton će zaraditi bogatstvo?

E. Čaušević

Adama Traore je ovih dana u centru pažnje engleske javnosti zbog sjajnih igara u dresu Wolverhamptona.

Traore je odigrao sjajan meč nedavno protiv Manchester Cityja čime je itekako skrenuo pažnju na sebe. Naravno, to je i zbog toga što njegovo tijelo izgleda nevjerovatno isklesano, ali i pored toga je na terenu izuzetno brz i odličan s loptom.

Engleski mediji prenose da je ovaj 23-godišnji ofanzivac na sebe skrenuo pažnju nekoliko klubova, a pored svih najviše se izdvajaju Manchester City i Liverpool.

Ovi klubovi su pokazali želju da dovedu Traorea u svoje redove, a u Wolverhamptonu trljaju ruke jer su svjesni da će gotovo sigurno zaraditi ogroman novac ukoliko odluče prodati bivšeg igrača Barcelone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, City je spreman da plati čak oko 85 miliona eura za Traorea i žele ga dovesti već u januaru. Liverpool ne nudi baš toliko novca i više su "zagrijani" da Traore na Anfield dođe na kraju ove sezone.

Wolverhampton bi od eventualne prodaje Cityju zaradio ogroman novac jer su ga iz Middlesbrougha na ljeto 2018. godine doveli za 20 miliona eura.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

konjnakvadrat
Dosadili ste i bogu i narodu s ovim Ademom
2 0
eye of the tiger
I opet naravno lazne vijesti.Bas ce covjeka pustiti u januaru a bore se za evropska takmicenja.Bavite se malo vijestima koje su se desile kao naprimjer atp kup mecevi koji su danas odigrani ili nba, ali naravno od vas ni rijeci jer je bolje pisati bajke koje nemaju veze sa realnoscu I istinom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi