Nije oduševljen

Ibrahimović: Želio sam ući, zabiti gol i pred Curvom slaviti kao Bog!

Edmir Škorić

Zlatan Ibrahimović imao je danas novi debi u dresu Milana, ali njegov povratak nije pomogao Rossonerima.

Milan je odigrao 0:0 sa Sampdorijom na San Siru, a Zlatan je igrao od 55. minute. Silno je želio pogodak, ali nije uspio zatresti mrežu gostiju iz Đenove.

"Mogao sam osjetiti puno adrenalina, osjećaja i osjećaja koje sam nosio sa sobom devet ili 10 godina", rekao je Ibra za Sky Sport Italia, dodavši:

"Želio sam da izađem na teren, da zabijem gol i da ispred Curve slavim kao Bog!".

„Vidite da timu nedostaje samopouzdanje i agresivnost u postizanju golova, pa nismo toliko učinkoviti. Moramo razumjeti šta treba učiniti kako bismo iz ove ekipe izvukli najbolje. Ovdje sam već četiri dana i pokušat ću sve što je moguće da Milan ponovno krene. Ovdje nedostaje vjere", dodaje švedski napadač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović ima 38 godina, a predstavljen je zajedno s 20-godišnjim Rafaelom Leaom.

"Pokušavao sam mu objasniti pokrete koje treba napraviti, sve to dolazi iz iskustva. Navijači nisu zadovoljni, ali moramo i dalje raditi i razmišljati pozitivno", zaključio je Ibrahimović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.