7

Komentari (7)

Emir
Dao bog da slomis nogu odma u iducem mecu i to otvoreni prelom potkoljenice. Amin
Emir
Cs10
Pa ljudi moji to je izreka samo, jer da je dao gol u prvom mecu, to bi bilo to, Milani fali liderstvo sto su htjeli sa Bonucijem i Higauanom ali nije uspjelo, ali mislim da ce on donijeti motivaciji u Milan
Poredjuje sebe sa bogom ali cest puta i samog sebe zove bogom, osilio se je mnogo, bog mu je dao ali bog mu moze i uzeti, veoma je ekstremno prepotentan, tako ti je to kad se cigo pomami, to su geni i krv, a geni i rv nisu voda. Svaka cast njemu kao igracu ali njegova prepotentnost svakome smeta, daj Ibro spusti se malo na zemlju, pokusaj da ateriras na zemlji, treba covjek biti makar skroman u svojim izjavama, jer skromnost je vrlina koju nema svako.
Zenicanin
zvjezdan10
Šta znači da je Leao predstavljen zajedno sa Ibrahimovićem? Moram prevod tražit na našem sajtu.
@dn@n
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.