Poraz rukometaša od Portugala

Nikola Prce: Poveli smo dva razlike i samo stali, stvarno nemam objašnjenja

Edmir Škorić

Rukometna reprezentacija BiH danas se dobro nosila s Portugalom, ali je na kraju doživjela drugi poraz na Evropskom prvenstvu.

Iskusni kapiten Nikola Prce smatra da su nas Portugalci potcijenili i da ostaje velika žal što nismo pobijedili i tako ostali u igri za drugi krug.

"Ako smo jujčer bili malo razočarani, danas sigurno boli. Bili smo u egalu, prestigli ih, poveli s dva razlike i samo stali. Nemam objašnjenja. Morat ćemo pogledati utakmicu pa vidjeti. Golman njihov nam je dosta toga odbranio, imali smo i svojih grešaka, ali šteta jer smo mogli da ostvarimo prvu pobjedu. Mislim da su nas i malo potcijenili jer su danas bili stvarno zreli za pobijediti", rekao je Prce, pa je dodao:

"Igrat ćemo sto posto do kraja. Vjerovatno nemamo šansi da idemo dalje, ali protiv Francuske se igra jednom u životu, pogotovo mi kao mlada reprezentacija koja je prvi put otišla na Euro. Ići ćemo na glavu za svaku loptu, nećemo ovo gledati kao trening utakmicu".

Podsjećamo, bh. rukometaši u utorak protiv Francuske igraju posljednji meč na Evropskom prvenstvu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.