8

Komentari (8)

Milos1312
Kao sto procitah dobar komentar, nemamo dovoljno brzih prodornih mladih igraca, pa se nazalost nekada gubimo u napadu. Borba je stvarno bila na jednom velikom nivou, ali manjak koncentracije ,iskustvna i kao sto sam naveo vise prodornih igraca nas je kostalo pobjede.Odbrana je bila dobra, ali i u odbrani i u napadu smo imali dosta nekih stvarno nepotrebnih stvari koje su nas kostale sigurno 3,4 gola. Sve u svamu sam preponosan na momke, na Bilala i na sve iskrene navijace ove zemlje. Lijepo je vidjeti Nikolu, Mirsada, Vladimira i sve ostale kako ginu za dres svoje jedine domovine, koja je hvala Bogu od mora do Save, od Drine do Une. Portugalcima cestitke na pobjedi.
Fce
I vi se necete kruha najesti od rukometa poslije turnira bolje da ostanete u Norveskoj i nadjete kakav posao
Oskar
Prce moze igrati 15 minuta i to je to!Pali smo nemamo kvalitet previše starih igrača se povelo,Ovčina moze igrati kako hoće sam na poziciji napravio je 2/5 sa njegove strane palo je oko 8/9 golova!!!
hame
Kad sam prosli put napisao da smo pobjedili sami sebe udarate minuse, ni za sta mi nismo samo za baustele i motike :p
Milos1312
Mozda si ti za baustele i motike.
BiHScout
Nemas ni objasnjenja ni pameti a ni pojma. Znam i ja dati 5 golova iz 15 sansi i pokloniti 20 lopti
Rajvosa2019
Glavu gore idemo dalje , veliki je uspjeh da smo se kvalifikovali - to netreba zaboraviti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.