Terzić potpuno iskren: Nedoročeni smo, poklonimo pobjedu protivniku u ruke...

Poraz naše reprezentacije

Terzić potpuno iskren: Nedoročeni smo, poklonimo pobjedu protivniku u ruke...

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

Rukometna reprezentacija BiH poražena je i u drugoj svojoj utakmici na EP.

Slavio je Portugal 27:24, iako smo vodili i imali u par navrata prilike da meč odvedemo na naš mlin. Na kraju nismo uspjeli i sada nam za prolaz dalje treba pravo čudo, ako se o tome uopšte i može razmišljati.

Svoje viđenje meča za SportSport.ba je dao naš kapiten Mirsad Terzić.

"Odigrali smo dobru utakmicu, imali dobar pristup, a Portugal nije imao rješenje za nas. U 45. minuti pada koncentrancija, gubimo lopte, dadnemo njima četiri kontre i to je to. Čestitam Portugalu, imali su hladniju glavu, bili su skoncentrisaniji, ali boli što nas nisu pobijedili svojom kvalitetom, nego našom lošom igrom u napadu", kazao je Terzić.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Nedorečeni smo. Moramo raditi na sebi, te uopšte nije do protivnika. Uvijek damo nekome pobjedu u ruke", dodao je naš kapiten.

Top Komentari

LUFC
To je do trenera. Imas prednost i primas 4 gola na prazno. Zove time out i strucnost mu se svodi na "daj hocemo li igrat j.... mu mater". Ogranicen ko balkon.
3 2
Rajvosa2019
To je nas mentalitet jarane
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi