Ostaje u Turskoj

Ništa od povratka Irfana Hadžića u Premijer ligu BiH

Endin Čaušević

Bh. napadač Irfan Hadžić ljetos je napustio Zrinjski i karijeru je nastavio u turskom Akhisarsporu.

Hadžić je u Zrinjskom proveo tek dva mjeseca, ali je nakon odličnih igara u Evropi klub dobio ponudu koja se ne odbija. Ovaj 26-godišnji napadač potpisao je za Akhisar, no u prvom dijelu se nije baš naigrao.

On je u prvenstvu upisao osam nastupa i uspio je postići jedan gol. Prije nekoliko sedmica pojavile su se špekulacije da bi se Hadžić mogao vratiti u Premijer ligu BiH, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Hadžić se povezivao s povratkom u Zrinjski što bi za ovaj klub sigurno bilo veliko pojačanje u drugom dijelu sezone. Međutim, Akhisar je odlučio da neće pustiti Hadžića, te će on i u drugom dijelu sezone nositi dres turskog kluba.

Ostaje da se vidi da li će bh. napadač u nastavku sezone imati veću minutažu, te da li je bila dobra odluka čelnika Akhisarspora što su odbili mogućnost njegovog povratka u Premijer ligu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.