HŠK Zrinjski na prvom treningu u 2020. godini
Nogometaši Zrinjskog s velikim ambicijama dočekuju nastavak prvenstva

Plemići krenuli s pripremama

HŠK Zrinjski na prvom treningu u 2020. godini

Danas je u prostorijama HŠK Zrinjski obavljena prozivka nogometaša pred početak priprema za proljetni dio sezone u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine. 

Treneru Žižoviću odazvala su se 33 nogometaša među kojima je bilo nekoliko momaka iz juniorskog pogona, te nova/stara lica u svlačionici šesterostrukog prvaka, Nemanja Bilbija, Miloš Filipović, te golman na posudbi iz zagrebačkog Dinama Dinko Horkaš i desni bočni Josip Ćorluka koji je stigao iz Domžala.

Nakon kratkog sastanka u prostorijama kluba nogometaši Zrinjskog istrčali su na pomoćni teren stadiona i počeli s prvim treningom u 2020. godini. Sve skupa proteklo je u odličnoj atmosferi a u nove izazove Plemići su krenuli pod budnim očima kondicijskog trenera Stjepana Likića, trenera golmana Feđu Kulaglića, te Mladena Žižovića i njegove asistente Tea Krešića i Nenada Gagru. 

Kako je Žižović najavio u narednom periodu bit će odlazaka iz redova mostarskog kluba, ali je najavljeno i još nekoliko pojačanja, prije svega na poziciji napadača gdje su na prozivci danas samo bili Petar Kunić i Anes Mašić koji je prvi dio sezone proveo na posudbi u GOŠK-u iz Gabele. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi