Gdje će sjajni stoper?

Domagoj Franić na pragu povratka u Premijer ligu · Saznajemo

Edmir Škorić

Domagoj Franić vraća se u Premijer ligu, a njegov novi klub bi mogao biti Čelik.

Franić je bivši igrač Radnika, trenutno igra za FC Slovačko, ali blizu je povratka u BiH.

Saznajemo da postoje kontakti s Čelikom i igrač će sjesti sa vodstvom ovog kluba da pokušaju pronaći zajednički jezik, a ako sve bude kako treba, ostat će na posudbi do kraja sezone.

Još ranije je Franić u razgovoru za SportSport.ba nagovijestio mogućnost prelaska u Čelik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S obzirom da ima ugovor sa trenutnom ekipom, posudba je najrealnija opcija, a sjajnog stopera želi još jedan premijerligaš, no nismo uspjeli saznati o komke se radi.

Svoje najbolje partije pružao je u Radniku iz Bijeljine, gdje je u dvije sezone skupio 48 nastupa, a uspio je postići i dva gola. Igrao je i za Split, Dugopolje, Mosor, Lučko, Hajduk, Goricu...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.