Sloboda zainteresovana za dvojac iz Čelika, ali postoji veliki problem

Još uvijek su pod ugovorom

Sloboda zainteresovana za dvojac iz Čelika, ali postoji veliki problem · Saznajemo

M. Šljivak

FK Sloboda traži pojačanja za nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Tuzlaci iza sebe imaju izuzetno skromnu polusezonu i predstoji im velika borba za opstanak.

Pojačanja su timu sa Tušnja itekako potrebna. Već su angažovani Elvedin Herić, Said Husejnović, Haris Hajdarević i Adnan Golubović, ali se u narednom periodu očekuje još nekoliko novih imena u crveno-crnom dresu.

Kako saznaje SportSport.ba, Sloboda je ozbiljno zainteresovana za angažman dvojca iz Čelika Harisa Dilavera i Anela Dedića. Ovaj duo bi Tuzlaci rado vidjeli na Tušnju, ali postoji veliki problem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oba fudbalera su još uvijek ugovorom vezana za NK Čelik. Nisu se pojavili na pripremama zeničkog kluba zbog novca kojeg potražuju, ali su još uvijek pod ugovorom sa ovim timom.

Proces oko raskida saradnje mogao bi potrajati dosta dugo, pa je pitanje hoće li Dilaver i Dedić uspjeti na kraju da pronađu novi klub do zvaničnog okončanja saradnje sa zeničkim timom.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

elvirbaljic
Haha cuj postoji veliki problem, evo Tuzla City hoce da osvoji titulu, ali postoji veliki problem, ima jos zainteresovanih timova!! Tacno ovi iz gorkog neznaju kud udaraju, sreca pa ce imati najljepse dresove u federalnoj.
1 4
muratbey
Ja bi platio slobodi da ih vodi toliko su dobri
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi