"Zvali su me iz Čelika, nije isključen dolazak na Bilino polje"
Visoki defanzivac svoje najbolje partije u dosadašnjoj karijeri imao je u Radniku iz Bijeljine, gdje je imao dvije sjajne sezone

Domagoj Franić u pregovorima s crno-crvenima

"Zvali su me iz Čelika, nije isključen dolazak na Bilino polje"

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jučer su krenuli s radom, a nakon prozivke ekipa je otputovala u Ljubuški, gdje će boraviti do 17.januara. Mnogo je još nepoznanica oko igračkog kadra, ali svakim danom se pojavi neko novo ime na Bilinom polju.

Nakon što je klub i zvanično dogovorio dolazak Semira Bajraktarevića, Sanina Klarića, Nikole Bjeloša i Mileta Vujašina, pregovori se obavljaju s još nekoliko igrača. Kenan Horić, kojeg je jučer trener spomenuo kao igrača koji je završen, on još zvanično nije potpisao ugovor. Ovaj defanzivac usmeno je dogovorio sve uslove, ali čeka se da klub ispoštuje dogovoreno i da potpišu ugovor, te će se nakon toga Horić priključiti ekipi u Ljubuškom.

Drugi defanzivac koji bi mogao stići na Bilino polje, kako saznajemo je 26-godišnji Domagoj Franić. Bivši defanzivac Radnika, trenutno je igrač FC Slovačko, sa kojima ima ugovor, ali je veoma blizu odlasku iz kluba.

Da su ga kontaktirali s Bilinog polja potvrdio je za SportSport.ba i sam nogometaš.


"Istina je da su me iz Čelika kontaktirali prije 20-tak dana. Postoji zainteresiranost s obje strane, ali problem je moj sadašnji klub. Imam još ugovor s ekipom Slovačko i svaki dan se mijenja priča oko mog statusa. Nije isključena ni posudba, ali ni da dobijem slobodne papire. Ja sam im kazao da želim da idem, ali vidjet ćemo šta će na kraju biti", kazao je kratko za SportSport.ba Franić.

Franić je stoper koji bi uz Horića, Vrhovca, Ćubaru, Miletića i Zilića zatvorio poziciju stopera za proljetni dio prvenstva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj defanzivac svoju karijeru je počeo u Omladincu, zatim je još igrao za Split, Dugopolje, Mosor, Lučko, Hajduk, Goricu, Radnik, te posljednju godinu za ekipu Slovačko.

Svoje najbolje partije pružao je u Radniku iz Bijeljine, gdje je u dvije sezone skupio 48 nastupa, a uspio je postići i dva gola.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Ako si pametan nemoj ni dolazit. Njima ionako nema spasa.
2 6
Disha
Ne budi budala Franicu ,..ne budi budala. To su najveci prevaranti i cigani na dunjaluku.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije