Bivši mladi reprezentativac BiH

Kobiljar došao na potpis, prošao ljekarski, pa ostao bez transfera

Bivši mladi reprezentativac BiH Rijad Kobiljar karijeru, ipak, neće nastaviti u Njemačkoj.

Nekadašnji fudbaler Sarajeva i Zrinjskog je okončao svoju epizodu u Sloveniji i trenutno je u potrazi za novim timom, iako je do jučer bio uvjeren da ga je već našao, i to u Njemačkoj.

Ugledni tamošnji list Bild donosi vijest da je Kobiljar trebao potpisati za Magdeburg, čak je bio prošao i ljekarske preglede u ovom trećeligašu, ali cijeli posao je na kraju iznenada propao.

"Nismo se dogovorili oko uslova", rekao je njegov agent za pomenuti medij.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

U Magdeburgu su također željeli da Kobiljara vide i na djelu u subotnjoj pripremnoj utakmici protiv Braunschweiga, a u tekstu objavljenom na Bildu također piše kako ga je glavni skaut kluba okarakterisao jednim od najboljih fudbalera u 1. ligi Slovenije.

Posljednji angažman Kobiljar je, podsjetimo, imao u Rudaru iz Velenja s kojim je raskinuo ugovor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.