Ponuda stigla, Kobiljar pravi novi transfer?

Igra odlično u Sloveniji

Ponuda stigla, Kobiljar pravi novi transfer?

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH Rijad Kobiljar (23) blizu je odlaska u Poljsku.

Kobiljar od februara ove godine nastupa u Sloveniji za Rudar iz Velenja, a partije koje pruža za ovaj tim ne prolaze nezapaženo i sve je izglednije da bi svoju karijeru mogao nastaviti u Ekstraklasi.

Za usluge 23-godišnjeg veziste se interesuje Wisla iz Krakowa koja je navodno ponudila Rudaru svotu od 120.000 eura na ime obeštećenja, a transfer pokušavaju ubrzati i navijači poljskog tima, koji putem Twittera nagovaraju Kobiljara da im se pridruži.

"Dođi kod nas, molim te", napisao je jedan od njih, dok drugi tvrdi kako pregovori ne idu baš najbolje na relaciji "Rudar - Wisla".

S dolaskom u Wislu bh. fudbaler se povezivao i zimus, no kako se cijeli posao na kraju izjalovio, prihvatio je da dođe u Rudar i 'oživi' svoju karijeru nakon neuspješne epizode u Olimpiji iz Ljubljane.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Podsjetimo, Kobiljar je svoju profesionalnu karijeru započeo u našoj zemlji. Najprije je iz SAD-a došao u Sarajevo, a potom je još oblačio dresove Travnika, Olimpika, Zrinjskog i GOŠK-a.

Top Komentari

GaazziiJAAA
Kakav placeni clanak..pa Wisla nema za plata SVOJIM IGRACIMA, Kuba Blaszykovsky ih vratio iz MRTVIM...kamo li da daju toliko za ovog PANJA..
2 0
Robot
Vala Gazija mozes srat za desetoricu. Prvo otvoris malo slovensku ligu i pogledas pa skontas da je malac ponajbolji igrac zadnje polusezone i ovaj pocetak, a ti sjedi i pljuj igrace a najblize terenu sto si bio je mozda uz tribinu ili male ekrane. Da si bio sportista kao prvo nikad ne bi pljuvao igrace ili sportiste jer bi znao koliko truda i zrtvovanja treba za uspjeh.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi