Kobiljar napustio Rudar iz Velenja

Ide u Njemačku?

Kobiljar napustio Rudar iz Velenja

Bivši mladi reprezentativac BiH Rijad Kobiljar napustio je Sloveniju.

Posljednjih godinu dana Kobiljar je proveo u Velenju nastupajući u dresu Rudara, a kako situacija u klubu nije najbolja, odlučio je na polusezoni da raskine ugovor i potraži novu sredinu. 

Vijest je to koju su objavili i mediji u Sloveniji, gdje je Kobiljar ranije već igrao za Olimpiju, a svoju karijeru bi mladi fudbaler navodno trebao nastaviti u Njemačkoj. U pitanju je klub iz tamošnje 3. lige. 

Ove sezone Kobiljar je u 1. ligi Slovenije igrao standardno. Odigrao je 17 utakmica i pritom je uspio da postigne dva pogotka, a na svom kontu ima i jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Ovaj 23-godišnji fudbaler je, podsjetimo, u našoj zemlji ranije igrao za Sarajevo, Zrinjski, Olimpik, Travnik i GOŠK iz Gabele.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi