Trenutno je bez angažmana

Tošić rekao agentu u koji klub da ga ponudi

Duško Tošić u potrazi je za novim klubom nakon epizode u Kini.

Tošić je posljednju godinu proveo u Kini igrajući za Guangzhou R&F, ali s ovim klubom se u međuvremenu razišao i trenutno razmatra opcije za nastavak karijere.

U svojim redovima Tošića bi rado vidjela Crvena zvezda za koju je već igrao, kao i Antalyaspor, ali planovi 34-godišnjeg fudbalera su navodno drugačiji.

Posljednje informacije iz Turske govore kako je Tošić svom agentu poručio da ga preporuči nekadašnjem klubu Bešiktašu, s čijim se čelnicima navodno već sastao i prenio im želju iskusnog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U Bešiktašu su skeptični povodom Tošićevog povratka, posebno jer je već u poznim igračkim godinama, no konačnu odluku još nisu donijeli.

Za Bešiktaš je Tošić, podsjetimo, ranije igrao u razdoblju od 2015. do 2018. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.