Predsjednik Bešiktaša demantovao da je Hasić pred potpisom: "Kako dati dva miliona eura..."

Jasna poruka Cebija

Predsjednik Bešiktaša demantovao da je Hasić pred potpisom: "Kako dati dva miliona eura..."

E. Čaušević

Turski mediji danas su objavili da je saga između Bešiktaša i mladog bh. igrača Ajdina Hasića konačno završena.

Hasićevi predstavnici su proteklih mjeseci vodili mukotrpne pregovore s čelnicima Bešktaša i činilo se da je konačno postignut dogovor. Mladi bh. igrač je trebao potpisati ugovor s turskim timom kada je postao punoljetan, ali to se nije desilo.

Bešiktaš je tada dobio novog predsjednika Ahmeta Nura Cebija koji nije pristao na ono što je Hasić tražio. Zbog toga je počela velika saga i pregovori oko ugovora koji čini se još uvijek nisu postignuti.

Iako su turski mediji objavili danas da će Hasić konačno potpisati za Bešiktaš i da će zaraditi 850.000 eura izgleda da od toga nema ništa barem ne još uvijek.

Hasić je prvobitno tražio 1.7 miliona eura što je Cebi odmah odbio. Predsjednik Bešiktaša je danas izjavio da jednostavno nema toliko mjesta u budžetu za potraživanja koja želi Hasić i jasno je dao do znanja da nije spreman izdvojiti toliko novca za njega.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"U našem budžetu nema prostora za Ajdina Hasića. Nema mi smisla da damo dva miliona eura za igrača koji možda košta 100.000 eura", izjavio je Cebi u intervjuu koji je objavljen danas.

Hasić je bez kluba nakon što je napustio Dinamo iz Zagreba, a s turskim klubom trebira već više od pola godine. Međutim, uslovi koje traži bh. igrač su očito veliki problem za Bešiktaš.

Top Komentari

Rajvosa2019
Momku zelim sve najbolje , ali koliko vidim od velikog talenta nece biti nista - pogresni menadjeri ili pohlepni roditelji , haj znaj sta je tu istina
29 0
@dn@n
Zinulo dupe za parama, odma pisi propalo. Daj Boze da bude sta od njega :(
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi