Duško Tošić između miliona i Beograda
Foto - EPA

Ubrzo će donijeti odluku

Duško Tošić između miliona i Beograda

M. Šljivak

Srbijanski fudbaler Duško Tošić (35) nalazi se pred velikom odlukom.


Iskusni defanzivac će uskoro raskinuti ugovor sa kineskim Guangzhou R&F-om, a iako se radi o 35-godišnjaku, dobio je ogroman broj ponuda.

Milionske ugovore nude mu turski klubovi Fenerbahče i Antalyaspor, no postoji velika mogućnost da se Tošić vrati u Srbiju i da potpiše za Crvenu zvezdu.

Iako su ponude iz inostranstva ogromne Tošić navodno razmatra mogućnost povratka u Srbiji, gdje bi bio bliže porodici od koje je već dugo odvojen.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U bogatoj karijeri Tošić je igrao širom svijeta. Dres Zvezde je nosio od 2010. do 2012. godine, a nastupao je još za Sochaux, Werder, Portsmouth, QPR, Betis, Genčlerbirligi i Bešiktaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi