Bratstvo poraženo od Slobode

Nikić o primljenom golu u zadnjim sekundama: "Svi stali, ovaj ne svira kraj..."

Edmir Škorić

Trener Bratstva Nikola Nikić bio je zadovoljan viđenim unatoč porazu od Slobode iz Tuzle (0:1) u pripremnom meču.

Bratstvo je u Gračanici ugostilo Slobodu i na kraju primilo gol u posljednjim sekundama, pošto je Dušan Ristić pogodio za trijumf Tuzlaka.

"Čestitam momcima. Igrali smo dva poluvremena sa dvije ekipe i mislim da su i jedni i drugi odigrali sjajno, ali šta je, tu je", poručio je Nikić, dodavši:

"Nažalost, svi su stali, a ovaj ne svira kraj... Vidjeli smo kako smo primili gol. Ovo je nauka da može ovako i u prvenstvu, mada su momci perfektno odigrali oba poluvremena. Imali smo 3-4 šanse, ali vidi se da je i Sloboda dobra ekipa. Poslije osam dana treninga, ovo je bila prva provjera i mislim da ima materijala".

"Predložio sam igrače, gradonačelnik je aminovao. Momci koje smo doveli znaju da igraju lopte i mislim da će biti bolje u drugoj polusezoni".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Je li roster kompletiran?

"Možda bude neki odlazak ili možda da dođe jedan koji nam fali tu na desnoj strani.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.