Sloboda golom u 93. minuti utakmice pobijedila Bratstvo

Ristić junak gostiju

Sloboda golom u 93. minuti utakmice pobijedila Bratstvo

E. Čaušević, foto: E. Oštraković

Fudbaleri Slobode danas su pobijedili u Gračanici ekipu Bratstva s minimalnih 1:0 u prijateljskom okršaju.

Prvu šansu na meču imao je domaći tim kada je iz slobodnog udarca zaprijetio Duraković, ali je golman Slobode bio siguran. U 23. minuti pokušao je Bekić na drugoj strani, no nije bio precizan.

Već u narednom napadu Bratstvo je imalo dobru šansu preko Poturalića, ali je ostalo 0:0. U samom finišu meča odlična šansa za goste. Nakon kornera lopta je došla do Uzelca koji je pogodio prečku.

U drugom dijelu utakmice nismo baš vidjeli mnogo prilika. U 60. minuti šansu za Bratstvo imao je Adilović, ali je on šutirao pored gola.

I kada se činilo da će meč završiti bez golova Sloboda je u 93. minuti došla do pobjede. Junak tuzlanskog tima bio je Ristić koji je postigao gol za konačnih 0:1.

Prijateljska utakmica:

Bratstvo - Sloboda 0:1 (Ristić 93')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bratstvo: Divković, Diabang, Šuša, Duraković, Žarić, Jaganjac, Poturalić, Stojanov, Ramić, Vranjić, Rudan.

FK Sloboda: Golubović, Livančić, Beganovic, Stojanović, Uzelac, Herić, Hajdarevic, Maksimović, Mujagić, Husejnović, Bekić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi