Nerazzurri gostuju kod Udinesea

Ovako izgleda postava Intera u kojoj se po prvi put nalazi Eriksen

Fudbaleri Udinesea i Intera za nešto više od pola sata počet će pretposljednji susret 22. kola Serije A. 

U pitanju je jako bitna utakmica za Inter koji naprosto mora pobijediti ako želi zadržati priključak za Juventusom i Laziom kada je u pitanju borba za Scudetto.

Trener Antonio Conte odabrao je početnu postavu za ovaj susret u kojoj je po prvi put najzvučnije pojačanje januarskog prelaznog roka Christian Eriksen. Osim njega tu je i mladi ofanzivac Esposito koji je šansu dobio uslijed suspenzije Lautara Martineza dok je na klupi ostao Alexis Sanchez što je možda i malo iznenađenje.

Tu je i prvi strijelac ekipe Romelu Lukaku koji će biti najistureniji u napadu i večeras.

S druge strane, u prvoj postavi Udinesea nema povremenog bh. reprezentativca Mate Jajala koji je ostao na klupi. Ovo su postave za meč koji počinje od 20.45 sati:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Udinese: Musso; Becao, De Maio, Nuytinck; Stryger-Larsen, Fofana, Mandragora, De Paul, Sema; Okaka, Lasagna.

Inter: Padelli; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Moses, Vecino, Barella, Eriksen, Young; R Lukaku, Esposito.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.