Zaza odbio posudbu u Inter?

Napadač ostao u Torinu

Zaza odbio posudbu u Inter?

Prema pisanju italijanskog Tuttosporta, napadač Torina Simone Zaza je odbio ove zime otići u Inter.

Nerazzurri su prvobitno željeli Oliviera Girouda iz Chelseaja, ali onda nisu bili spremni platiti pet miliona eura obeštećenja za igrača koji će u junu postati slobodan igrač.

Problem je vjerovatno predstavljala i činjenica da Chelsea nije na vrijeme uspio pronaći adekvatnu zamjenu za iskusnog Francuza.

Sky Sport, Sportitalia i još neki italijanski mediji su jučer, zadnjeg dana prelaznog roka, pisali da je Inter stupio u kontakt s Torinom s ciljem da dogovori transfer Simonea Zaze.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je Inter žlio 28-godišnjeg Zazu dovesti na posudbu do kraja sezone, ali je sam Italijan odbio ovakav transfer. Naime, Zaza nije želio na "običnu" posudbu, bez bilo kakvih garancija za budućnost.

Da je kojim slučajem prihvatio posudbu, Zazi bi pripala uloga rezerve za Romelua Lukakua.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi