Propao transfer

Inter u januaru dogovorio dolazak napadača, ali trka s vremenom nije dobijena

Ekipa Intera je jedna od onih koje su pokušavale u januarskom prelaznom roku angažovati novog napadača.

Trener Antonio Conte žalio se sve vrijeme prvom dijelu sezone kako stalno mora igrati sa jednom postavom jer nema širok izbor igrača pa je u januaru želio dovesti jednog ofanzivca.

Meta je bilo mnogo, od Simonea Zaze do Oliviera Girouda, a na kraju je dogovor sklopljen sa trenutnim napadačem Monaca Islamom Slimanijem.

Kako prenosi Calcio Mercato, Slimani je dogovorio sve uslove s Nerazzurrima i trebao je doći na šestomjesečnu posudbu, ali stvari su propale jer Inter nije stigao riješiti papirologiju do kraja prelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako je klubu iz Milana propao još jedan transfer ali to neće biti veliko razočarenje za Contea jer je u januaru uspio dovesti gotovo sve igrače koje je želio. Tako su klub s Meazze pojačali Ashley Young, Victor Moses i najveće pojačanje u proteklih nekoliko godina Christian Eriksen.

Slimani je inače još uvijek igrač Leicestera kojem posudba u Monacu ističe na kraju aktuelne sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.