Zimus stigao u redove Bijelih

Tudor Mujakića "bacio u vatru" na veliki dan za Hajduk!

Admin Čaušević

Nihad Mujakić je tokom zimskog prijelaznog roka pojačao Hajduk. 

Mujakić je nakon prve polusezone odigrane u Kortrijku promijenio sredinu stigavši u Hajduk, a danas će upisati i zvanični debi.

Igor Tudor je odlučio da Mujakića "baci u vatru" na dan kada splitski klub slavi 109. rođendan i to u duelu protiv Lokomotive.

Tako će talentovani štoper priliku da debituje za Bijele imati pred punim tribinama splitskog stadiona Poljud s obzirom da se našao u startnoj postavi.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, Za Mujakića će to biti prvi takmičarski meč još od septembra kada je igrao u Kupu Belgije protiv RFC Serainga.

Hajduk će meč početi u sljedećem sastavu: Posavec, Hamza, Jakoliš, Caktaš, Edouk, Juranović, Mujakić, Jairo, Jurić, Ismajli, Radić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.