Mujakić ispričao kako mu je majka spasila život: Probudila se usred noći, curilo je iz bojlera...

Bio u komi pet dana

Mujakić ispričao kako mu je majka spasila život: Probudila se usred noći, curilo je iz bojlera...

Novi štoper Hajduka Nihad Mujakić ispričao je za hrvatske medije kako je majka jedne prilike njemu i bratu spasila život u vogošćanskom naselju Ugarsko. 

Podsjetimo, Mujakić je prije nekoliko dana i zvanično postao novi član splitskog kluba, a hrvatske medije ovih dana interesuje sve o bh. defanzivcu. Između ostalog on im je ispričao i priču u kojoj je heroj ispala majka.

On i 13 godina stariji brat otrovali su se plinom zbog kvara na instalacijama te su bili pet dana u induciranoj komi. Ipak, sve se dobro završilo jer se majka usred noći probudila. Brzo su prevezeni u bolnicu gdje su se nekoliko dana kasnije i probudili.

"Kući sam zaspao, probudio sam se u bolnici. To je bio najteži period za moje roditelje. Ja i brat koji je 13 godina stariji smo bili u komi, nismo znali što se događa. Malo je čudno kada se zaspe u kući, a probudiš se u bolnici. Ništa nije jasno", prisjeća se Mujakić i dodaje:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Bio sam u komi pet dana, hvala Bogu nikakvih problema nije bilo. Curilo je iz bojlera. Vrata od WC-a su blizu sobe, kao mali nisam mogao spavati otvorenih vrata, uvijek je bio upaljen televizor dok brat ne dođe kući. Dok su otvorena vrata bila nije bilo problema, međutim kada je stigao brat zatvorio je vrata. Mama se probudila tokom noći i spasila stvar".

Inače, Mujakić će debitovati za novi klub u nedjelju kada Hajduk gostuje kod Varaždina.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zbii
Ugorsko*
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi