Ponovo ispustio prednost

Robert Prosinečki još uvijek bez pobjede na klupi Kayserispora

Midhat Šljivak

Robert Prosinečki još uvijek bez pobjede na klupi Kayserispora


Iako je nekadašnji selekor reprezentacije Bosne i Hercegovine doveden kako bi klub spasio ispadanja u niži rang, Prosinečkog jednostavno ne ide.

Kayserispor je danas dva puta vodio protiv Analyaspora, ali na kraju je meč 21. kola Super lige završen bez pobjednika (2:2).

Mensah je domaćim donio vodstvo u 41. minuti s penala, da bi nakon novog kaznenog udarca u nadoknadi meča gosti izjednačili preko Gumuša.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Samo što je počelo drugo poluvrijeme Kayserispor je poveo s 2:1 golom Pedra Henriquea, ali gosti u 83. minuti preko Fredyja dolaze do gola za 2:2 i jednog boda.

Prosinečki je u šest utakmica na klupi Kayserispora upisao tri neriješena meča i tri poraza, a njegov tim je zakovan za dno tabele i ima samo 12 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.