Prosinečki se loše proveo u Istanbulu, Mešanović postigao gol za utjehu

Težak poraz Galatasaraya

Prosinečki se loše proveo u Istanbulu, Mešanović postigao gol za utjehu

A. Čaušević

I nakon 20. kola turske Superlige Kayserispor ostaje prikovan za dno tabele. 

Fenjeraš je danas gostovao Galatasarayu, a ekipa predvođena Robertom Prosinečkim se uopšte nije lijepo provela u Istanbulu.

Galatasaray je upisao visoki trijumf s 4:1, a jedini gol za goste postigao je bh. internacionalac Muris Mešanović koji je pogodio sredinom drugog poluvremena.

Poslije prvog dijela favorizovani domaćini su imali dva gola predonsti, strijelci u 5. i 21. minuti su bili Buyuk i Donk.

U 64. minuti Feghouli riješava sve dileme oko pobjednika, da bi pet minuta kasnije Mešanović postigao svoj prvijenac u turskom fudbalu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Konačan rezultat duboko u sudijskoj nadoknadi postavio je Fehgouli što znači da Prosinečki još uvijek ne zna za pobjedu od preuzimanja Kayerispora.

Top Komentari

Chupy
Podnaslov: Tezak poraz Galatasaraya. Novinarcicu, primas platu za ovo!
5 0
Plavi_Strumf
Prevara veca od Torabija
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi