Mislili su da je greška

Red Bull predstavio bolid za novu sezonu i totalno zbunio javnost, ali i svog vozača

Endin Čaušević

Timovi u Formuli 1 punom parom se spremaju za početak nove sezone.

Nova sezona Formule 1 počinje za mjesec dana utrkom za Veliku nagradu Australije. Nekoliko timova već je predstavilo nove bolide, a danas je to uradio i Red Bull.

Nakon Mercedesa i Ferrarija i Red Bull je predstavio izgled novog bolida i zbunio je svoje fanove. Naime, bolid Red Bulla izgleda skoro identično kao onaj iz prošle sezone.

U timu su napravili jedino nekoliko promjena koje se na prvi pogled ne vide. No, u prezentaciji su objasnili u detalj koje promjene su napravljene mada bolid izgleda skoro identično što je prokomentarisao i vozač ovog tima Alex Albon.

Fanovi su mislili da je došlo do neke greške u objavljivanju fotografija, ali iz Red Bulla su potvrdili da je to novi bolid, te da nisu mnogo mijenjali na njemu što se tiče vanjskog izgleda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.