Foto - EPA

Ponuda Juventusa za Francuza

Aaron Ramsey i novac za Paula Pogbu

Midhat Šljivak

Torinski Juventus ponudit će  ekipi Manchester Uniteda Aarona Ramseyja i novac u zamjenu za Paula Pogbu.


Stara dama zainteresovana je da u svoje redove vrati francuskog fudbalera, koji nikako nije sretan na Old Traffordu, gdje se vratio 2016. godine i to baš iz Juventusa.

Italijanski novinar Nicolo Schira objavio je kako Bianconeri rade na dogovoru s Manchester Unitedom i spremni su ponuditi Aarona Ramseyja i novac za Pogbu.

Cifra koja se spominje u priči je 50 ili 60 miliona eura, a Schira je ove informacije podijelio na Twitteru.

"Paul Pogba želi napustiti Manchester United. Njegov prvi izbor je Juventus, koji uveliko radi na njegovom povratu. Juventus bi mogao ponuditi između 50 i 60 miliona eura i Aarona Ramseyja".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pogba je iz Uniteda stigao u Juventus 2012. godine i u Torinu je eksplodirao. Četiri godine kasnije Crveni đavoli su ga otkupili za 105 miliona eura, ali on nikada nije ponovio igre iz Juventusa.

Svako ljeto se govori o njegovom odlasku s Old Trafforda, a po svemu sudeći, to će se na kraju i desiti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.