Ponuda Juventusa za Francuza

Aaron Ramsey i novac za Paula Pogbu

6

Komentari (6)

NKZ1922
Cuj Ramiz hahahah. Legendarnija ponuda od Arsenalovih famoznih 40,000,001£
Mirsad1705
Od svih klubova italijanske lige, u zadnjih 20-tak godina Juventus je igrao daleko najljepši fudbal. Tako je i danas, ali izgleda da to ima malo veze kad je u pitanju fudbalska pamet. Junajted ne bi trebao pristati ni na kakvu ponudu igrač + novac, jer je Pogbu platio rekordnih 100 miliona eura od istog tog Juventusa, pa bi jedino logično bilo da sada Juventus ako hoće Pogbu nazad, takođe plati rekordnu sumu novca. Sve drugo je čista glupost. A Ramzija, neka ponude Palermu ili nekom drugom italinajskom fenjerašu, gdje realno i spada.
vence
Napomeni i da je pre toga dosao u Juventus upravo iz ManUtd i to za pola miliona..a prodat tacno za onoliko koliko ih je kostala izgradnja novog stadiona..tako da koliko god da ga plate na dobitku su..s ko ce dati 100+ mil za igraca koji je prije 2 godine odigrao zadnju dobru utakmicu?
forza_juve
Taj isti Pogba nije pod moranje, ako uspije trampa dobro je a ako ne onda ce se sigurno Juve okrenuti drugim igracima
red devil mo
Hahaha. U većoj je formi Nedved od Ramseyja.
forza_juve
Inace Pogba je bas u formi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti