Gostuju u Razgradu

Antonio Conte iznenadio navijače Intera sastavom za Ludogorets

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera večeras igraju u gostima protiv Ludogoretsa meč šesnaestine finala Evropske lige.

Inter je večeras veliki favorit u Razgradu i sve osim pobjede kluba s Meazze bilo bi ogromno iznenađenje. Antonio Conte odlučio je odmoriti većinu prvotimaca, ali tim Intera i pored toga izgleda zaista veoma dobro.

Ludogorets je već pokazao da se može nositi s velikim ekipama, a da li je Inter za njih prevelik zalogaj ostaje nam da vidimo.

Meč u Razgradu igra se od 18:55 sati, a treneri oba tima već su saopštili sastave. Ludogorets igra u najjačem sastavu, dok je Conte kako smo već napisali odlučio da odmori većinu prvotimaca.

Navijači Intera su iznenađeni što je Conte uopšte neke igrače uvrstio u prvi tim, jer smatraju da je bitnije da ih odmara za Seriju A gdje se bore za Scudetto.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Ludogorets: Ivanov, Cicinho, Terziev, Grigore, Nedyalkov, Oliveira-Souza, Anicet, Dyakov, Wanderson, Marcelinho, Swierczok.

Inter: Padelli, D'Ambrosio, Ranocchia. Godin, Biraghi, Moses, Vecino, Borja Valero, Eriksen, Alexis, Lautaro.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.