Wanda zbunjeno odgovarala na pitanje italijanskih novinara: "Ne znam, moguće je sve u fudbalu"

Juventus ne treba otpisati

Wanda zbunjeno odgovarala na pitanje italijanskih novinara: "Ne znam, moguće je sve u fudbalu"

E. Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi ovog ljeta stigao je u PSG na posudbu iz Intera.

Icardi igrao u veoma dobroj formi jer je na 28 utakmica na Parižane postigao 19 golova. No, u posljednje vrijeme Argentincu ne ide baš najbolje i pojavile su se priča da bi PSG mogao odustati od njegove kupovine na kraju sezone.

La Gazzetta dello Sport piše da je njegova supruga i menadžerica Wanda Nara više za opciju da se on vrati kući kako bi bio bliže svojoj porodici.

Wanda je govorila za italijanske medije i priznala je da još uvijek ne zna gdje će Icardi igrati naredne sezone. Ponovo se spominje opcija da bi mogao preći u Juventus, ali Wanda nije htjela mnogo da priča o tome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne znam da li će Mauro u Juventus. Nije nam još poznato hoće li se vratiti u Inter ili ostati u Parizu. U fudbalu se nikad ne zna. On će biti taj koji će izabrati i mi ćemo mu pružiti podršku", zbunjeno je odgovarala Wanda što je mnogima dokaz da Juve ne treba otpisati.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi