Milinković-Savić samo jednom rečenicom 'digao' saigrače na poluvremenu protiv Intera

Lazio proigrao u drugom dijelu

Milinković-Savić samo jednom rečenicom 'digao' saigrače na poluvremenu protiv Intera

Fudbaleri Lazija prije dva dana porazili su Inter sa 2:1 na domaćem terenu u velikom derbiju 24. kola Serije A. 

Nebesko-plavi su na taj način prišli Juventusu na samo minus jedan i potvrdili da su ozbiljan kandidat za Scudetto.

Lazio je u susretu protiv Intera gubio 1:0 na poluvremenu i to golom kojeg je primio pred sami kraj prvih 45 minuta, a Corriere delo Sport prenosi kako je ekipu na poluvremenu 'digao' Sergej Milinković-Savić i to samo jednom rečenicom.

"Idemo momci, da pobjedimo u ovoj utakmici! Hajde da se vratimo i preokrenemo rezultat, pa to se već dešavalo sa Juventusom", kazao je popularni SMS na poluvremenu i na taj način uspio podići moral saigračima koji su bili jako tužni radi rezultata iz prvog dijela i kasno primljenog gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, upravo je Milinković-Savić bio strijelac pobjedničkog gola u ovom susretu.

Lazio je u svojoj povijesti osvojio samo dva naslova prvaka Italije, a navijači se nadaju da će ovo biti godina u kojoj će proslaviti treći. Glavni konkurenti na tom putu bit će upravo Inter, ali i Juventus koji još uvijek važi za favorita broj 1.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
zar to nisu dvije recenice?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi