Foto - EPA

Posebni nakon poraza od Chelseaja

Jose o napadačima: Pogledajte njihove, a šta ja imam? Dvojicu u bolnici i nijednog u ekipi

Midhat Šljivak

Tottenham je danas poražen od Chelseaja s 2:1 na Stamford Bridgeu.

Nisu Spursi ponovo mogli previše bez pravog napadača, a Jose Mourinho je nakon utakmice imao izuzetan nastup na press konferenciji.

Posebni je pohvalio igru svog tima, ali ponovo je govorio o problemu koje ima s napadačima.

"Ne žalim se na nastup mojih igrača. Rezultat je mogao biti i drugačiji. Tako nam je, kako nam je. Imamo još tri duga mjeseca do krjaa i momci će naučiti još mnogo i igrat će do krajnje granice izdržljivosti", rekao je Mourinho i zatim je krenuo priču o napadačima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pogledajte Chelsea. Igrali su s napadačem koji je osvojio Svjetsko prvenstvo. Drugi napadač reprezentacije Engleske im je bio na klupi, a drugi napadač Belgije je na tribinama. Mi smo igrači bez napadača na terenu, nismo ih imali ni na klupi, a dvojica su nam u bolnici", poručio je Jose.

Chelsea je ovom pobjedom učvrstio četvro mjesto koje vodi u Ligu prvaka i ispred Tottenhama imaju četiri boda prednosti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.