Jasna poruka za Furyja

Wilder prekinuo šutnju i objavio video na Twitteru: "Ja sam vaš kralj i ovaj rat je tek počeo"

Endin Čaušević

Deontay Wilder oglasio se na društvenim mrežama nakon što je prošle sedmice izgubio od Tysona Furyja u meču za prvaka superteške kategorije po WBC verziji.

Fury je od početka meča dominirao i pobijedio je u sedmoj rundi nakon što je neko iz Wilderovog ugla ubacio peškir u ring, te je sudija bio primoran da prekine ovaj meč.

Nakon poraza koji je sigurno teško pogodio Wildera on se oglasio po prvi put na društvenim mrežama i poručio je da će sigurno aktivirati opciju za revanš protiv Furyja.

"Samo želim da znate da sam tu. Vaš kralj je tu i ne ide nigdje jer je rat tek počeo. Jak sam i niko mi ne može uzeti ponos. Ja sam ratnik i kralj koji nikada neće odustati. Ja sam kralj koji će se boriti do smrti. Svi oni koji ne razumiju kako je ići u rat i boriti se mi ćemo se izdići ponovo i vratiti titulu. Vratit ću se i hodat ćemo uzdignutih glava. Vaš kralj je u odličnom duhu i ustat će poput feniksa iz pepela. Vidimo se za nekoliko mjeseci jer je rat tek počeo", poručio je Wilder.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.