Foto - EPA

Ne može spremati obje utakmice

Nevjerovatni Jose Mourinho: Birajte između Burnleyja i RB Leipziga

Midhat Šljivak

Jose Mourinho dao je rukovodstvu Tottenhama poprilično zanimljiv uslov nakon ispadanja njegovog kluba od Tottenhama u FA Kupu.

Posebni ima zaista ogromnih problema s povredama u klubu. Nema dvojice najbitnijih igrača Harryja Kanea i Heung-min Sona, a Jose 'krpi' ekipu kako zna i umije.

Mourinho zbog povreda ne može da se koncentriše na više od jedne utakmice sedmično, pa je jasno poručio rukovodstvu tima da biraju između Premier lige i Lige prvaka.

Kako navodi BBC, Posebno je jasno poručio da njegova ekipa ne može da se koncentriše na obje utakmice u narednih sedam dana i da biraju susret na koji će se koncentrisati puna pažnja, Burnley ili RB Leipzig.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham će do kraja sezone loviti mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Za sada im taj lov ne ide dobro, dok su u Ligi prvaka izgubili prvi meč na svom terenu od njemačkog predstavnika s 0:1.

Možda je u ovom slučaju bolje da se ekipa potpuno fokusira na ostatak sezone u Premiershipu i da pokuša doći do četvrtog mjesta, koje za sada djeluje poprilično daleko.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.