Harry Kane razmišlja o odlasku iz Tottenhama
Foto - EPA

Želi osvajati trofeje

Harry Kane razmišlja o odlasku iz Tottenhama

Midhat Šljivak

Harry Kane navodno razmišlja o odlasku iz Tottenhama na kraju sezone.

Kako navodi The Telegraph, 26-godišnji napadač razmotrit će opcije na kraju ove sezone, jer želi u budućnosti osvajati trofeje.

Ovo bi svakako moglo zabrinuti navijače Spursa. Njegov odlazak bio bi zaista veliki udarac za tim iz Londona, koji bi ostao bez uzdanice i najboljeg strijelca.

Ipak, Kane želi osvajati trofeje. S Tottenhamom je to zaista teško očekivati i neće biti nikakvo čudo ako sjajni napadač zatraži transfer na kraju ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Neće timu Josea Mourinha u ovom slučaju nikako pomoći ni činjenica da su sve dalje od mjesta koje vodi u Ligu prvaka i zadržati Kanea će biti zaista teško.

U slučaju prodaje Spursi bi za svoju najveću zvijezdu mogli inkasirati čak 150 miliona funti, a ranije su interes za njega pokazivali Manchester United i Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi