Foto - EPA

Premiership

Mourinhu bod u Burnleyju

Midhat Šljivak

Burnley i Tottenham remizirali su (1:1) u susretu 29. kola engleske Premier lige.

Tim Josea Mourinha može da bude itekako zadovoljan osvojenim bodom na teškom gostovanju, iako je meč mogao otići na obje strane.

Wood je u 13. minuti pogodio za vodstvo Burnleyja od 1:0 i to je bio rezultat nakon prvog poluvremena, iako je domaći tim bio mnogo bolji.

U nastavku druga slika Tottenhama. Igrao je londonski klub mnolgo bolje, a u 50. minuti je i izjednačio rezultat. Dosuđen je penal, a Dele Alli je pogodio za 1:1..

Do kraja promjene rezultata nije bilo. Ostalo je 1:1 i čini se kako je Tottenham sve dalje i dalje od četvrtog mjesta koje mu bježi četiri boda, ali Chelsea ima i utakmicu manje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premiership, 29. kolo:

Burnley - Tottenham 1:1

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.