Mourinho objasnio šta će klub uraditi nakon što se Dier obračunao s navijačima

Ne želi da ga kazne

Mourinho objasnio šta će klub uraditi nakon što se Dier obračunao s navijačima

E. Čaušević

Nevjerovatna situacija desila se prije nekoliko dana na utakmici između Tottenhama i Norwicha.

Norwich je uspio izboriti plasman u četvrtfinala FA Kupa, a ovaj poraz se nikako nije svidio navijačima Tottenhama. Navijači su svašta dobacivali svojim igračima, a to Eric Dier nije želio da sluša.

On je na šok svih na stadionu preskočio na ogradu i ušao na tribine kako bi se obračunao s navijačem koji ga je vrijeđao. Potez veznjaka Tottenhama je šokirao javnost i sigurno da ga očekuje žestoka kazna.

Nakon svega oglasio se i Jose Mourinho koji je poručio da klub vjerovatno neće kazniti Diera, ali da se očekuje kazne od strane FA.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sve što mogu reći jeste ako klub kazni Diera onda to nije sigurno što ja to želim. Ne želim da ga kazne i uz njega sam. Vjerujem da i u klubu tako mislie i vjerovatno ga neće kazniti. Šta će uraditi FA to ne znamo", rekao je Mourinho.

Top Komentari

AmarSahi
Dođi u Balkan, svaki dan ćeš dobiti kaznu od naših klubova zbog tuče sa navijačima....
0 1
Leo1990
Mourinho bi najradije s njim skupa isao na tribine tuci se.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi