Bh. reprezentativac

Pjanićeva poruka preko storyja bi se trebala uvažiti!

Bh. reprezentativac i član Juventusa Miralem Pjanić oglasio se preko Instagram storyja povodom problema sa koronavirusom. 

Pjanić je postavio fotografiju na kojoj se vidi Hamiltonova izjava u kojoj negoduje na činjenicu da čelnici F1 još uvijek nisu odgodili prvu trku sezone u Australiji.

"Ne mogu vjerovati da će se utrka uopšte održati, a totalno sam šokiran činjenicom da nas ovoliko u ovom trenutku sjedi u ovoj jednoj prostoriji. Naravno da sam zabrinut, kao i svaka normalna osoba", kazao je Hamilton povodom toga.

Pjanić je očigledno saglasan s njim i poziva da se sve obustavi.

"Zaustavite sve", napisao je Pjanić preko te fotografije.

Podsjetimo, Pjanić je trenutno u karantinu, kao i ostali fudbaleri Juventusa jer je u njihovoj ekipi koronavirus dijagnosticiran kod Danielea Ruganija. Osim Juventusa, u karakntini su i fudbaleri Intera koji su protiv Stare dame igrali prije četiri dana. Nerazzurri će u izolaciji biti do 22. marta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A je inače odgođena barem do 3. aprila a osim nje do asada je odgođena i La Liga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.