Fotografija Miralema Pjanića koja je zabrinula apsolutno sve

Rugani se grlio sa saigračima

Fotografija Miralema Pjanića koja je zabrinula apsolutno sve

M. Šljivak

Fudbaler torinskog Juventusa Daniele Rugani zaražen je koronavirusom.

Ovu informaciju Bianoneri su potvrdili sinoć, a kompletna ekipa je odmah potom stavljena u karanten i svi će biti testirani.

Veliki je problem što je Rugani bio u konstantnom kontaktu sa saigračima iz Juventusa. Miralem Pjanić je objavio fotografiju iz svlačionice nakon utakmice s Interom u nedjelju i gdje je Rugani zagrljen s ostatkom ekipe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fudbaleri Juventusa će danas proći sve testove i iskreno se nadamo da više niko neće biti zaražen.



Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Pa i ako budu zarazeni nece niko umrijeti sto je najbitnije , umiru uglavnom starci i ljudi koji vec imaju od prije velike zdravstvene probleme , koliko je opasan virus najbolje pokazuje sinosnja utakmica Liverpool Atletico ?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi