Bio je jasan Norvežanin

Solskjaer otkrio sudbinu Pogbe u Unitedu

Samir Mlaćo

Ole Gunnar Solskjaer je protekle sedmice obradovao navijače Manchester Uniteda.

Naime, Norvežanin je potvrdio da se Francuz Paul Pogba napokon vraća u trenažni proces. Nije ga bilo od decembra prošle godine, a upisao je samo osam nastupa ove sezone u svim takmičenjima.

"Pogba još uvijek radi na fizičkoj snazi. Neće se vratiti na trening prije sljedeće sedmice. Poslije toga ćemo vidjeti koliko će mu trebati vremena da vrati kondiciju i bude spreman za povratak na teren", kazao je Norvežanin.

Špekulisalo se da će Pogba uskoro napustiti United, a povezivao se s Real Madridom i Juventusom.

Solskjaer ističe da od toga nema ništa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On je naš igrač. Ima ugovor na još dvije godine. Možete očeivati da će biti ovdje i naredne sezone", jasan je bio trener Uniteda.

Pogba ugovor sa Unitedom ima do ljeta 2021. godine, a ovaj klub ima pravo da iskoristi opciju produženja saradnje na još godinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.