"To mi daje dodatnu energiju"

Wilder: Dva sata prije svoje prve borbe sam imao seks

Edmir Škorić

Deontay Wilder otkrio je da je imao seks samo dva sata prije prve profesionalne borbe i to mu je omogućilo da dođe do pobjede.

34-godišnji bivši prvak WBC-a osvojio je brončanu medalju na Olimpijskim igrama 2008. prije nego što je iste godine postao profesionalac u svojoj debitantskoj borbi protiv Ethana Coxa.

Prošlog mjeseca je pretrpio svoj prvi profesionalni poraz u karijeri, nakon što ga je pobijedio Tyson Fury.

"Toliko stvari mi se vrtilo po glavi prije prvog meča, a dva sata prije borbe imao sam seks. Sa mnom je tamo bila moja supruga. Nije dobro imati svog partnera sa sobom prije borbi, ali ja volim društvo i volim takav način pripreme", izjavio je Wilder, dodavši:

"Kada imam seks, to me ne slabi, naprotiv mi daje dodatnu energiju. Zato sam uspio da 'raznesem' Coxa u prvoj borbi, dva sata nakon što sam imao seksualni odnos".

Nije otkrio da li je to nešto što praktikuje prije svake borbe...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.