Wilder se predomislio i ostavio u timu čovjeka koji ga je spasio: Želio je najbolje za mene...
Foto - EPA

Bivši prvak donio odluku

Wilder se predomislio i ostavio u timu čovjeka koji ga je spasio: Želio je najbolje za mene...

M. Šljivak

Deontay Wilder izgubio je titulu WBC prvaka svijeta prošle subote od Tysona Furyja.


Amerikanac je deklasiran od Kralja Cigana i trener Mark Breland je u sedmoj rundi zaustavio borbu i tako je spriječio teže povrede za svog borca.

Iako je Wilder bio izuzetno ljut i iako je najavljivao da će Breland dobiti otkaz, on se ipak predomislio i iskusni trener će i dalje raditi s njim.

Ovu odluku je američki bokser saopštio danas.

"Ja sam ratnik. Osjećam isto kao što sam osjetio u noći borbi. Ako me moraju iznijeti, neka to bude na štitu. Ali, razumijem da je moj ugao i moj tim od srca želio najbolje za mene. Mark Breland je još uvijek član tima Wilder", saopštio je bivši prvak.

Wilder je najavio novu borbu protiv Furyja. Iskoristit će pravo na revanš koji bi trebao biti održan do 18. jula.

Top Komentari

Rajvosa2019
Ti si rinaka marijanova , muda kao u pauka- frajer te muski izbubo , i dobro si prosao - da nije prekinut mec , zavrsio bi ti u bolnici . Kakav ratnik kakvi bakraci , kad se samo sjetim naseg Benesa - taj je imo muda kao u bika, to je bio ratnik u ringu
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije