Wilder prekinuo šutnju i objavio video na Twitteru: "Ja sam vaš kralj i ovaj rat je tek počeo"

Jasna poruka za Furyja

Wilder prekinuo šutnju i objavio video na Twitteru: "Ja sam vaš kralj i ovaj rat je tek počeo"

E. Čaušević

Deontay Wilder oglasio se na društvenim mrežama nakon što je prošle sedmice izgubio od Tysona Furyja u meču za prvaka superteške kategorije po WBC verziji.

Fury je od početka meča dominirao i pobijedio je u sedmoj rundi nakon što je neko iz Wilderovog ugla ubacio peškir u ring, te je sudija bio primoran da prekine ovaj meč.

Nakon poraza koji je sigurno teško pogodio Wildera on se oglasio po prvi put na društvenim mrežama i poručio je da će sigurno aktivirati opciju za revanš protiv Furyja.

"Samo želim da znate da sam tu. Vaš kralj je tu i ne ide nigdje jer je rat tek počeo. Jak sam i niko mi ne može uzeti ponos. Ja sam ratnik i kralj koji nikada neće odustati. Ja sam kralj koji će se boriti do smrti. Svi oni koji ne razumiju kako je ići u rat i boriti se mi ćemo se izdići ponovo i vratiti titulu. Vratit ću se i hodat ćemo uzdignutih glava. Vaš kralj je u odličnom duhu i ustat će poput feniksa iz pepela. Vidimo se za nekoliko mjeseci jer je rat tek počeo", poručio je Wilder.

Top Komentari

Vienner
Trener ti kriv sto si izvuko zivu glavu kretenu, vec ti Kavazovic dzenazu organizovo skupio merhamet zahvali se bijelom peskiru
6 0
Rajvosa2019
Kakav rat papcino ? Razbio te kao vola u kupusu - sad tisu i misu / i ne dipr puno
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi