Fudbaler Reala napustio karantina

Treba li mu vjerovati? Jović objasnio svoj bijeg iz karantina u Beograd

Admin Čaušević

U vrijeme kada Španija postaje žarište koronavirusa kao i Italija Luka Jović je prekršio obavezni karantin i otputovao u Beograd. 

Napadač kojem i baš ne ide u dresu Los Blancosa je na beogradskim splavovima slavio rođendan svoje djevojke Sofije i to bi ga sada moglo skupo koštati.

Protiv Bijeljinca je podnesena krivična prijava te mu sada prijeti i zatvorska kazna jer je napustio samoizolaciju. U objavi na Instagramu je naveo kako je dobio dozvolu Real Madrida da može napustiti karantin.

"Prošlog četvrtka, glavni čovjek medicinskog tima Real Madrida je Luki Joviću dopustio da otputuje u Srbiju (uz prepisanu terapiju) i da bude u karantinu kod kuće", objavio je Jović uz fotografiju sebe ispred privatnog aviona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Srbiji su kivni na Jovića jer nije poštovao pravilo o boravku u karantinu nakon što je ušao u tu zemlju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.