Igrao se s vatrom: Asensio videom razljutio čelnike Real Madrida

Nepromišljen potez

Igrao se s vatrom: Asensio videom razljutio čelnike Real Madrida

Admin Čaušević

Igrači Real Madrida nemaju mira u karantinu. Prvo je pretjerao Luka Jović bijegom u Beograd, a sada su u Realu ljuti i zbog nepromišljenog poteza Marca Asensija. 

Asensio se još uvijek nije potpuno oporavio od teške povrede ligamenata, ali je svejedno odlučio da pred svoje prijatelje postavi novi izazov.

Talentovani ofanzivac je objavio video kako u dvorišu svog doma prvo žonglira na travi, a zatim preko bazena od zid nabija loptu s ciljem da ne padne na tlo.

U ljekarskoj službi Reala su poludjeli kada su vidjeli ovaj video i Asensiov potez smatraju nepromišljenim. Prvenstvno jer je s loptom žonglirao na mokrom betonu u kopačkama te tako rizikovao da se oklizne i ponovo povrijedi koljenog.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Idiotski potez, kopacke na beonu i to mokrom...da se okliznuo i kicmu bi slomio ne samo nogu..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi