Jović pobjegao iz karantina zbog Sofije?
Instagram

Ljubav u doba koronavirusa

Jović pobjegao iz karantina zbog Sofije?

Haos zbog koronavirusa zavladao je i u Real Madridu.

Nakon što je prije više od sedmicu dana pozitivan na koronavirus bio Realov košarkaš Trey Thompkins, oštre mjere poduzeli su i u fudbalskom klubu, naredivši svima da moraju biti kod kuće i da ne napuštaju Madrid.

Ipak, mladi srbijanski napadač Luka Jović je, čini se, napravio upravo to. Tamošnji mediji pišu kako se Bijeljinac oglušio na naređenje da ide u samoizolaciju i da je došao u Beograd kako bi bio sa svojom djevojkom Sofijom Milošević.

Sofija je u Beogradu slavila 28. rođendan, a to Jović, očito, nije mogao propustiti i navodno je čitav dan proveo u njezinom društvu. Oboje su pritom obilazili restorane i bili u doticaju sa drugim ljudima, premda, s obzirom na situaciju, to nije baš najpametnija ideja.

Ove informacije, svejedno, treba uzeti s rezervom jer je nejasno kako je napadač Kraljeva uopšte uspio doći u Beograd s obzirom na to da je Španija obustavila međunarodni avio i kopneni saobraćaj zbog virus koji hara planetom.

Ko zna, možda za fudbalske zvijezde važe drugačija pravila...

View this post on Instagram

Emerald green 💚💚💚 in @lovenookie 💚💚💚

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Potražite više informacija na temu La Liga:

View this post on Instagram

29th of Feb on point😎🧐🤪

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Top Komentari

Mele
Mala je u oblinama, treba tu jos dosta uloziti da bi bila ribetina...Jovicu placaj hirurge dok nije presla 30...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi