Trener Cityja nije izgubio smisao za humor

Guardiola: Vratit ćemo se jači, bolji i deblji

Pandemija novog koronavirusa je zaustavila svijet. U velikom broju država uvedene su restriktivne mjere, ograničava se kretanje, preporučuju načini prevencije širenja zaraze.

Nema već neko vrijeme ni fudbala, barem ne onog vrhunskog, ali i klubovi se trude svojim navijačima prirediti kakave takve sadržaje i zanimaciju u komplikovanim vremenima.

Manchester CIty je tako "lansirao" novu web stranicu "CitizensAtHome", koja posjetiocima donosi najnovije vijesti, savjete i zabavne i edukativne sadržaje vezane za fudbal.

U svrhu promocije nove stranice koja poziva "Građane" da ostanu kućama, City je objavio i kratku poruku trenera prvog tima Pepa Guardiole.

Pep nije propustio priliku i da se našali:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nedostaje nam fudbal. Nedostaje nam život koji smo imali prije samo nekoliko dana. Ali sada je vrijeme da slušamo, da pratimo naše naučnike, doktore i medicinske sestre... Vi ste moja fudbalska familija, učinit ćemo sve što je moguće kako biste se osjećali bolje... Vratićemo se nakon ovoga jači, bolji, ljubazniji i malo deblji. Ostanite u kućama, ostanite sigurni".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.